استقبال از کتابهای ایرانی که به زبان عربی ترجمه شدهاند، نشان از آن دارد که کشورهای عربی یک فرصت و بستر مهم برای دریافت کتابهای ایرانی هستند. در این گزارش از کشورهای عربی، افغانستان و روسیه نوشتهایم و به سراغ کسانی رفتهایم...
قزلی تاکید کرد: کف اعضای انجمنهای ادبی را 10 نفر پیشبینی کردهایم و عناوینی مانند غیروابسته بودن و جلسات منظم برگزار کردن را از دیگر شروط حیات یک انجمن در نظر گرفتهایم.
بنا به اخبار منتشر شده از صحبتهای مدیرعامل بنیاد رودکی اینطور بر میآید که در جریان حضور هنرمندان ایرانی درجامجهانی، تولید آثاری در حوزه موسیقی ارکسترال با تم ایرانی در اولویت ساخت قرار دارد.
خیابان ظهیرالاسلام در ساعت 12 شلوغ و پررفتوآمد است اما کاغذفروشان این خیابان، حال و روز خوبی ندارند و همین کاغذ سفیدی که شاید برای خیلی از ما بیاهمیت باشد برای افراد این خیابان الان به رگ حیات تبدیل شده است.
نزدیک شدن به زمان برگزاری نمایشگاه، بالا رفتن قیمت دلار و تغییر جایگاه برگزاری نمایشگاه کتاب، ما را بر آن داشت تا سراغ امیرمسعود شهرامنیا، قائممقام نمایشگاه کتاب تهران برویم و از او درباره این تغییرات بپرسیم.
به نظرم مسئولان برای دوبله وقت نمیگذارند و آن را حمایت نمیکنند چون اصلا با مشقتهای این عرصه آشنا نیستند. در نهایت دستمزد اهالی دوبله هم هیچگاه به دلیل نبود شناخت کافی مسئولان زیاد نمیشود.
روحالامین اخیرا در جریان برگزاری چهارمین هفته هنر انقلاب بهعنوان یکی از کاندیداهای چهره سال هنر انقلاب شناخته شده است. با او درباره ویژگیهای هنر انقلاب و جایگاه هنر مذهبی در جامعه فعلی به گفتوگو نشستهایم.
امسال نیز مانند سال گذشته پنج کاندیدا برای دریافت جایزه هنر انقلاب انتخاب شدهاند. حمید حسام (نویسنده)، محمدرضا دوستمحمدی (گرافیست)، حسن روحالامین (نقاش)، محمدحسین مهدویان (کارگردان) و مهدی نقویان (مستندساز). حال باید دید...
سیدحسن حسینی از شاعران متعهد و مطرح ادبیات انقلاب اسلامی است که علیرغم زندگی و حضور کوتاه خویش در عرصه شعر معاصر، در زمره شاعران قابل تامل و مطرح این دوره قرار میگیرد. میزگردی با حضور مصطفی محدثیخراسانی، و سیداحمد نادمی...
مدیرعامل موسسه خانه کتاب گفت: «حدود 12 میلیارد و 700 میلیون تومان با مشارکت بیش از 200 هزار شهروند ایرانی خریداری شد. این میزان مشارکت در حالی بود که طرح با تاخیر شروع شد.
گفتوگوی «فرهیختگان» با محمدعلی شعبانی در مورد مستند «انحصار ورثه» بهانهای است برای بررسی ادعایی که این روزها در مورد شخصیت شهید آوینی بیشتر مطرح میشود؛ اینکه آیا جریانی تلاش دارد بخشی از واقعیات زندگی شهید آوینی تصویر...
ممکن است برای خیلیها که با آوینی آشنا نیستند، این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین آوینی و سایر شهدا و شخصیتهای انقلاب اسلامی هست؟ چه چیزی شهید آوینی را متمایز میکند؟
رضا ساکی نمونه یک کنشگر حقیقی است. با او درباره کنشگری به جای شوآف و لاکچریبازی گفتوگو کردهایم؛ باشد که این پیشنهاد قبول خاطر مخاطبان ما بیفتد و تلنگری هم به «برخی» سلبریتیها باشد.
فکر میکنم مجموعه عواملی وجود دارند که به عنوان ترمز در روند داستاننویسی برای کودکان و نوجوانان عمل میکنند. بحث کتاب خوانی اولین مساله است که بچههای ما زیاد کتابخوان نیستند. این مساله هم باز برمیگردد به سیاستهای آموزش...
دبی در سالهای اخیر محل پر رفت و آمدی برای خوانندگان خارج نشین شده است و اجرای کنسرتها، پولهای زیادی را روانه سالنهای موسیقی و البته خوانندگان میکند.
مدیر داخلی ترنجستانسروش درباره استقبال از عیدانه 97 گفت: «استقبال خوب بوده است اما طرح عیدانه به نسبت طرحهای پاییزه و تابستانه فروش کمتری دارد؛ چون در تعطیلات نوروزی مردم به سفر میروند و فروش کتاب به نسبت طرحهای دیگر...
سراغ هنرمندان، نویسندگان، ورزشکاران، شاعران و مداحان رفتیم تا بدانیم چه کتابی را برای خواندن در ایام عید توصیه میکنند. از سروش صحت که سال 96 با برنامه «کتابباز»، همه را به خواندن کتاب تشویق کرد تا محمدحسین پویانفر که مداح...
شاید وقتی اولین کتابش را مینوشت، هیچ وقت فکر نمیکرد که این کتاب بتواند چه غوغایی در بین جوانان ایجاد کند و داستاننویسی را به دنیای نشر معرفی کند که برای خریدن کتابش صفی طولانی تشکیل شود.
شاید بتوان یکی از جذابترین بخشهای نمایشگاه موزه لوور را 18 اثر از عباس کیارستمی دانست؛ عکسهایی که از زاویهدید خلاقانه او از بازدیدکنندگانی ثبت شده که در سالهای مختلف از موزه لوور در فرانسه دیدن کردهاند.